Det ska va gött o leva!

Efter några gemensamma beslut och noga övervägda beslutade jag och Maria att avvakta lite med altanbygget. Att tömma hela semesterkassan på något, som iofs är behövligt men ingen panik, framstod som en dålig idé ju längre in i diskussionen vi kom. 

Med gemensam kraft rensade vi rabatter. Trädgårdsplattor av det osexiga slaget ”dansk sjösten” fick sig en omgång med borste. Gamla blekta plastmöbler bars bort. Senare på eftermiddagen blev det en tur till IKEA. Nya möbler inhandlades och min älskade Maria svävade på moln. Ja okej, jag ska vara helt ärlig. IKEA är en favorit även hos mig. 


Sagt och gjort, kvällen ägnades till att skruva av naturliga skäl. 


Vi är grymt nöjda. Nu har vi en uteplats som vi trivs med. Vi har även cash kvar till en spontan och problemfri semester. #winning!


I skrivande stund sitter jag med en kopp kaffe och tittar på min vackra Maria. Vi ler tillsammans i solnedgången, sittandes på vår ”nya” altan. 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

En kommentar till “Det ska va gött o leva!”

  1. Fick du rent plattorna ordentligt? Annars har vi en borstmaskin på jobbet som jag kan komma med å hjälpa dig…

En blogg är ingenting utan sina läsare! Kommentera gärna!