Hellre hissa än dissa!


Nu närmar vi oss åter ett mästerskap i den omåttligt populära sporten Fotboll. Det skrivs spaltmeter om laget, spelare och allt runt omkring.

Även om jag är totalt ointresserad av denna så kallade folksport, så kan jag inte låta bli att förundras av hur den samlade presskåren gräver fram, vinklar och kastar skit på den svenska truppen. Finns det överhuvud taget något positivt med vårt landslag? En halvmånads schimpans kan ju räkna ut att all denna negativa publicetet påverkar spelarna. 

Det bästa vore väl att snacka upp grabbarna, lyfta dem och stärka självförtroendet innan mästerskapet och spara skitsnacket tills sista matchen är spelad. Eller vill journalisterna att det ska gå åt helvete?

Svenska folket önskar iallafall fotbollslandslaget all lycka och framgång i Frankrike! 

Mvh Ade

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

En blogg är ingenting utan sina läsare! Kommentera gärna!