Kan vi månne se slutet på höftproblem?

Såja! Då har jag varit på mitt andra besök hos Sjukgymnasten på lika många dagar. Efter min lilla fadäs igår, jag lyckades ju med konststycket att anlända dryga timmen för tidigt så blev min väntan idag nästan noll och inget.
Även om jag gjort min övning för att tänja och sträcka på ryggraden så kände jag ingen bättring.
Annat blev det idag när de hittade något på en kota lite längre upp. Jag tror att det var fjärde kotan. En man med starka tummar tryckte vid sidan om den och det nästan svartnade för ögonen. Shit!
Jag fick göra en obskyr övning samtidigt som mannens tumme var planterad in i ryggraden. Efter en stund så släppte faktiskt värken i höften. Tror jag. Jag ska fortsätta med denna övning fast utan tumme i ryggen. Återbesök i morgon igen och jag hoppas att det blir det sista.

wpid-wp-1399118282577.jpeg

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

En kommentar till “Kan vi månne se slutet på höftproblem?”

En blogg är ingenting utan sina läsare! Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.