Apple Music för hela slanten!

Till skillnad från regnskogens djungler som skövlas och minskar dag för dag så växer musiktjänsternas djungel sig större och blir allt snårigare.

I våran familj konsumeras det mycket musik. Våra två tonårskillar har länge haft var sitt gratiskonto på Spotify. Min sambo och jag har kört med Google Music sedan det släpptes och har varit väldigt nöjda med det.

När jag bytte telefon för några månader sedan så kunde jag inte auktorisera den i Google Music. Jag hade redan för många enheter registrerade på kontot. Och det gick inte att avregistrera min gamla heller. Endast fyra stycken enheter per år går att avregistrera. SUCK!

Nåväl. Ett premiumkonto på Spotify tecknades och tanken på att använda deras Familjekonto för oss började ta form. Perfekt att hela familjen kan dela på ett abonnemang! Visserligen till ett högre pris men ”allt kostar” eller hur?

Då släpptes Apple Music. Som den lilla tekniknörd jag är så måste detta ju testas. Kan detta vara något för oss i familjen?
Jag har just nu en Nexus 6 och det ställer ju till det. Men min gamla iPhone 4s får fungera som en iPod till våren då det ska bytas till iPhone av senare snitt. Övriga familjen är redan inbitna Appel users.

För 149:- kan upp till fem stycken konsumera musik oberoende av varandra i Apple Musik. Kan det bli bättre?
Nu har vi testat detta i ca en vecka och är väldigt nöjda. Skönt att bara ha en tjänst till hela familjen.

Det går trögt på min gamla 4s och jag längtar till våren när det är dags att byta telefon.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

En blogg är ingenting utan sina läsare! Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.