Testa gränser på ett säkert sätt!

Under sommaren tillbringar lillsnigel varannan vecka hos sin mamma. Som många av er vet är den lilla tösen gymnastiskt lagd och älskar att hoppa studsmatta, hjula och klättra.
När hon ser en studsmatta så får hon något speciellt i blicken.
Kan väl jämföras med blicken som kvinnor får när Ullaredsskylten dyker upp bakom krönet. Eller blicken som män får när bilen skymtar på Ullareds parkeringsplats och det är dags att bege sig hemåt med tom plånbok och fullastad bil.

Ren och skär lycka.

Förr eller senare händer det ju något. Och igår hände det. Lillsnigel gjorde en ”faceplant” i kanten på studsmattan och näsan fick sig en rejäl smäll. 
Det finns tyvärr inget nät runt mattan och jag tror att med ett nät så hade smällen lindrats något.

Idag är lilltösen ändå vid god vigör trots att det naturligtvis smärtar i ansiktet.

Jag längtar till Söndag då jag får hem trollet. Det väntar en vecka med en resa till Skara sommarland inbokad. Jag hoppas innerligt att inte smällen begränsar Lillsnigels nyfikenhet på att utforska sina gränser.

Ta det försiktigt med era barn. Låt de testa gränser på ett säkert sätt. Skaffa nät till era studsmattor om ni inte redan har det!

image

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

2 reaktioner till “Testa gränser på ett säkert sätt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.