Fiskekungen.

Detta är Zigge. En kille som jag aldrig har träffat IRL. Vi har endast snackat lite via nätet. Hans pappa Lou och jag spelade WoW tillsammans med några andra. Under en av alla pinkepauser fick Zigge ta över micen. Vi pratade om allt möjligt. Vilka pizzor vi gillade och annat som vi killar gillar. Zigges pappa Lou har också blivit en god vän, även om vi inte har träffats.

Jag hoppas att jag någon gång inom en snar framtid får tillfälle att träffa Lou och hans familj. Speciellt Zigge. Vi ska dela på en pizza.

Jag tycker att dessa små filmer, där Zigge lär oss att fiska är helt fantastiska. Jag längtar redan till nästa!

Grattis till fångsten Zigge! Hoppas att vi ses snart!

Mvh Ade!

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.