Dagsverke

Det är nu som altansäsongen har dragit igång.
Jag har vigt min värdefulla fritid till endast ett bygge. Det är mina kära vänner Maria och Peter som får lite hjälp. Med mig har jag också min son Oskar som går första året på Byggprogrammet. Det skadar inte att ungdomen får slita lite. 

I morgon ska jag beställa tid till läkare. Jag måste kolla upp varför mina armar värker. När jag griper om något med armen utsträckt, det räcker med en kaffekopp, så går den knappt att lyfta pga smärta. Märkligt att det är i båda armarna. 🙁

Här ser ni vad vi har åstadkommit under ca 4 timmar. Alla tunga lyft har Peter och Oskar utfört. Känner mig mer som förman. Hehe.

Nu är det lite film med Liv innan grillen ska tändas. Kotletter, pommes och en god coleslaw serveras.

Ha det bäst!

#adesworld  

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

11 reaktioner till “Dagsverke”

  1. Allt detta på fyra timmar? Imponerande. Hoppas din kaffekopp väger flera kilo, eftersom det låter som den trevligaste förklaringen på problemen. Lycka till med armar och däck.

  2. Gött "familjeprojekt"!
    Armarna låter som ett klassiskt problem, det blir en del rehab och du måste sköta det ordentligt, men det kommer bli bra.
    Lycka till med allt.

  3. Svårt att utröna av bilden men ser ut att vara en ganska lång spännvidd på åsarna och en lite klen dimension, men som sagt svårt att utröna av fotot, men bra jobbat iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.