All in grill!

Igår blev det en heldag framför grillen. Ribs, Bacon Explosion och mycket mer.
Jag kan inte så mycket om mat och olika smaker så jag måste göra allt efter recept. Allt jag gör på grillen har jag snappat upp från vänner, olika grillforum och hemsidor.
Men spelar det någon roll egentligen? Det är ju jag som står där i timmar.
Själva grilltekniken är nog det som lockar mig. Och att få äta alla dessa läckerheter naturligtvis! 😁

Igår tände jag grillen ca 10:00. Om jag inte minns fel så satt vi till bords och högg in på maten någon gång strax efter klockan 17:00.

Jag mår som en prins när jag får mecka med ventiler för att hålla jämn temperatur. Planera när jag måste tända upp nya briketter för att inte få en dipp i grillen. Se till att allt är förberett så det flyter smidigt och allt är färdigt i någorlunda samma tid.

Detta är ett intresse för mig och jag jämnställer det med t.ex en golfrunda. För mig är det helt obegripligt hur man kan slösa bort en hel dag genom att gå och putta på en liten boll flera kilometer när man kan stå framför grillen och tillaga de mest fantastiska rätter. Detta uppskattas oftast också av grannar och vänner som ibland får ta del av läckerheterna. Vad en golfares grannar får ut av deras golfande granne står väl skrivet i stjärnorna. Jag har ingen aning. Och jag bryr mig inte.

Vad vi väljer att använda vår fritid till är upp till var och en.
Jag värderar mina lediga stunder väldigt högt och försöker göra det som får mig att må bra. Inte vad andra vill.

Puss!

#adesworld #grill #bbq #weber

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

9 reaktioner till “All in grill!”

  1. Det syns att du gillar att grilla. Det ser fantastiskt gott ut…och då äter jag inte kött. Det vore kul att få se lite matbilder från dina skapelser. De här bilderna var en trevlig berättelse som det var lätt att följa med i ☺ Härliga bilder!

  2. Recept att följa är ju inte fel utan då får man juen känsla av hur det ska vara sen kan man ju freestyla efter sin egen smak, det är ju så man lär sig och upptäcker nytt och utvecklar sig. Ser väldigt mumsigt ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.