Vad hände där? #blogg100

Så här i vårbrukets bråda dagar brukar E45 genom Dalsland vara igenkorkad av vissa fordon. Av dessa fordon, med diverse apparater hängandes både fram och bak, som bäst lämpar sig för att framföras på ytan som sträcker sig mil efter mil bredvid den nämnda asfalterade vägen tränger sig, bildar kilometerlånga köer och som tävlar i nonchalans såg jag inte röken av idag på min hemresa. En mycket gemytlig färd genom det öppna landskapet.

Nåväl!

Väl hemma och kramad av dottern kände jag ett sug efter kaffe. Det är inte så ofta det händer. Jag är ingen kaffekonsument som våran affär tjänar storkovan på och kaffet på jobbet lämnar en hel del kvar att önska.
Men jag är barnsligt förtjust i den fina Tassimo-maskinen vi fick donerat av ett par kära vänner.

Tanken var nu att att plantera akterkastellet i soffan, sippa på en god kopp med kaffe och läsa lite av vad mina bloggfränder har hittat på idag.

Det fanns ingen tid att förlora så jag skred till verket. Såg snabbt att kaffemaskinens vattenbehållare behövde påfyllning.
Med trötta, torra händer greppar jag om behållaren. Och vad händer?! Jo den glider ur mitt grepp! Faan!! Rätt ner i golvet!! Jag ser hur den spricker, vatten sipprar, taklampan speglar sig i plastflisor och jag……….suck.

Nu sitter jag här. Med ett glas Oboy. Bedrövad och undrar vad fan som hände.

©Foto Fredrik Adetoft (Nexus6)
©Foto Fredrik Adetoft (Nexus6)

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

2 reaktioner till “Vad hände där? #blogg100”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.