Woohoo!! Jag överlevde gårdagens grillparty! Mår efter omständigheterna oföskämt bra! HihiIdag är schemat späckat med massor av ingenting! Haha!! Inväntar @tengai650 som kommer på kaffe och senare kommer en larmkille som vill informera om deras system. Japp! En bra söndag! #adesworld #blogg100

Woohoo!! Jag överlevde gårdagens grillparty! Mår efter omständigheterna oföskämt bra! HihiIdag är schemat späckat med massor av ingenting! Haha!! Inväntar @tengai650 som kommer på kaffe och senare kommer en larmkille som vill informera om deras system. Japp! En bra söndag! #adesworld #blogg100
Posted by Instagrate to WordPress

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

3 reaktioner till “Woohoo!! Jag överlevde gårdagens grillparty! Mår efter omständigheterna oföskämt bra! HihiIdag är schemat späckat med massor av ingenting! Haha!! Inväntar @tengai650 som kommer på kaffe och senare kommer en larmkille som vill informera om deras system. Japp! En bra söndag! #adesworld #blogg100”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.