Nu sitter jag här igen!

Att blogga har för mig varit en ventil för att få ut tankar i skrift. Jag försöker att hålla mig till att skriva om vardagliga ting på ett humoristiskt eller fängslande sätt. Ofta faller det sig så att mina barn får vara huvudpersoner i mina små inlägg. Jag älskar verkligen att skriva och uttrycka mig med ord. Jag ska väl inte sticka under stolen att det även pirrar till lite när ett inlägg uppskattas och får många ”likes”. Jag har hållit på med blogg ett flertal år och har väl en ganska liten skara följare i jämförelse med många andra.

Eftersom jag har bloggat en längre tid så har jag också märkt att inlägg som är skrivna direkt i ett forum t.ex. Facebook, Google+ mm får mycket mer uppmärksamhet än en länk från min blogg.
Jag har även testat att blogga direkt i Google+ och märkt mina inlägg med en specifik hashtag.
Spridningen till andra forum har skett via en gratistjänst som heter Friends plus me. Gensvaret från mina följare är gigantiskt jämfört med länkarna från min blogg.

Så nu sitter jag här igen och funderar på hur jag ska göra. Ska jag fortsätta med min WP-blogg eller skriva direkt i mitt ”main”forum Google+?

Nackdelen med att inte skriva i en traditionell blogg är väl att jag missar statistiken och kanske den strukturella ordningen av inlägg som skapas i bloggen. Officiella inlägg på ett socialt forum kan ju alla på nätet se och läsa ändå. Plus att det blir allt vanligare att märka inlägg med hashtags. Då blir de ju även lätta att hitta.

Ja vi får se vad jag kommer fram till!

Puss!

#blogg100

IMG_20140312_094725

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

2 reaktioner till “Nu sitter jag här igen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.