I stormen Alexanders fotspår.

Japp! God morgon!
Det är väl bara att ge sig ut och röja upp efter stormen som drog förbi i natt. 🙂

Rätta till möbler, släppa på förtöjningarna som håller grillarna kvar på moder jord. Jag får väl även lägga ut pallen med konserver på Blocket. Det uppskattas inte av frun i huset att den står mitt i vardagsrummet nu i Juletid. Lägger även ut 10 st 50liters vattendunkar. Det dieseldrivna elaggregatet som jag fick panikbeställa kommer kanske till användning. Annars så ryker det med.
Eftersom prognosen utlovade ca 50 mm snö så släpade jag fram snöslungan.
Den står i hallen.
Ville vara redo att skotta mig ut från huset. Det verkar som om jag kan släpa tillbaka den till förrådet.

Ja det kommer att bli en heldag. Tänker även röja lite på insidan. Vi lever fortfarande med spår av sommarens renovering.

Hoppas att alla mår bra där ute och att ni har hälsan. Och jag hoppas innerligt att stormen inte ställt till det för mycket för er.

Puss!

IMG_20141213_083713

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.