Jag lever och har hälsan!

©Foto Fredrik Adetoft 2014
©Foto Fredrik Adetoft 2014

Det har höjts oroande röster på sociala medier om min existens efter gårdagens tripp till Ullared. Jag vill härmed ge mig till känna och hälsa alla underbara vänner att jag lever och har hälsan i behåll.

Det fins även en enkät där man kan rösta om det finns en framtid för mig och Ullared eller har jag blivit ”sinnesslö” efter premiären och sitter i ett hörn, skakandes och viskar ”aldrig mer”.  Hehe. Väldigt roligt! Uppskattas!

Jag är väldigt imponerad av mitt besök. Gekås är något speciellt. En organisation som få ställen som bedriver kommers ens är i närheten av. Det finns knappt någon yta att manövrera kundvagnen på. Man följer strömmen. Och bland detta myller av vagnar, skrikande barn, militanta pensionärer och sura fäder finns personalen. Dessa fantastiska män och kvinnor som på något märkligt sätt alltid lyckas manövrera fram med sina varupallar för att fylla på dom ständigt sinande hyllorna. Alltid med humöret uppe. Jag vill ge en stor eloge till dessa.

På något sätt infann sig ett lugn i mitt sinne. Det var lönlöst att ”skynda” sig. Det var nog det som gjorde att jag blev befriad från diverse psykbryt som annars lätt hade kunnat uppstå i liknande situationer. Jag släppte taget om Maria och lät henne fara omkring som en lurvig brakskit bland kläder, Julsaker och annat krafs. Under tiden agerade jag vagnvakt och hade då tid att studera folks beteende. Väldigt roligt måste jag säga. Roligast var nog ändå när kundradion basunerade ut meddelanden typ:

-Kundradion informerar! Johan och Sara! Johan och Sara! Pappa meddelar att han har lämnat varuhuset och sitter i bilen!

Hahaha! Underbart! En slagen hjälte som gav upp.

Kanske underlättades mitt besök också av att min gode vän Niclas med sambo var med. Det kändes tryggt att ha honom med.

Som det känns nu så kommer det att bli fler tillfällen. Lite bättre planering och kanske en övernattning. Vi får se!

Puss.

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

5 reaktioner till “Jag lever och har hälsan!”

    1. Hehe Anna-Maria. Det gick faktiskt bra. Bara man kom in i det där ”moodet” att bara ta det lugnt.

      Tack för dina kommentarer och ha en härlig Söndag!

    1. Hehe. Med knapp marginal. Men det stämmer. Jag kan tänka mig att åka tillbaka.
      Tack Sofi för kommentar och ett roligt initiativ som jag uppskattar enormt mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.