Bloggen………

Jag hittar inte riktigt rätt med bloggen. Vilken plattform, tema osv. Jag gillar verkligen WP som plattform och när jag tar mig tid till att verkligen sitta ner och lära mig så växer WP. Blogger har sina begränsningar men är fortfarande väldigt enkelt att få till.

Jag grejar vidare och hoppas att ni tittar in ibland.

Puss!

Wordpress-vs-Blogger-302x300

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

6 reaktioner till “Bloggen………”

      1. WP har många fördelar. Jag tänker aldrig återgå till blogger igen. När det gäller statistiken så har jag också märkt att det sällan stämmer i blogger heller. Den reggar även alla spambottar med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.