Trötta hjältar.

Och där gav framtidens hopp, min dotter Liv upp.

Det har varit en hård vecka med tidiga mornar, krävande lektioner i svenska grammatikens snåriga skog och matematiska formler i förskoleklassens dunkla lokaler. Den lilla sessan gjorde ett tappert försök att, in i det sista, kolla på idol. När tillsist värmen från Maria trängde igenom den rosa pyjamasen och omslöt den lilla tösen så var ödet redan bestämt. Nu befinner hon sig i drömmarnas värld. Trygg. Med ett täcke av kärlek som omsluter henne sover hon sig igenom nattens outgrundliga vägar.

Nu fortsätter kvällen för oss som inte riktigt är ”klara” än.

God fortsättning på fredagskvällen!

wpid-wp-1412363972046.jpeg

 

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.