My lovely daughter. She is home from school today with a cold. #girl #girls #love #TagsForLikes #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful #photooftheday #instagood #fun #smile #pretty #follow #followme #hair #friends #swag #hot #cool #kik #fashion #igers #instagramers #style #sweet #eyes #beauty

My lovely daughter. She is home from school today with a cold. #girl #girls #love #TagsForLikes #TFLers #me #cute #picoftheday #beautiful #photooftheday #instagood #fun #smile #pretty #follow #followme #hair #friends #swag #hot #cool #kik #fashion #igers #instagramers #style #sweet #eyes #beauty
Posted by Instagrate to WordPress

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.