Skitnödig!

God kväll fränder.

Det är med trötta fingrar som jag försöker knacka ner ett litet inlägg till er ikväll. Natten till idag bjöd på en mycket märklig händelse som mest liknar en rolig historia som jag har delat med mig på diverse forum. Som tur är så gick det inte lika långt som det gjorde för stackars Anders. Även drömmen uteblev men känslan var den samma.

Anders gjorde som han alltid gjort, kysste hustrun på kinden, kröp ner i sängen och somnade. Plötsligt vaknade han med ett ryck och upptäckte en skäggig äldre man i munkkåpa stå bredvid honom:
– Vad i helvete gör du i mitt sovrum?
– Och vem är du? Frågade Anders, och vad fan gör du i mitt sovrum???
– Jag är Sankte Per och du är i himlen!
– Vad säger du! Är jag död? Jag vill inte dö, jag är för ung för det, sa Anders. Är det så, då vill jag att du skickar tillbaks mig omgående.
– Det är inte så lätt, svarade Sankte Per, du kan bara komma tillbaks i form av en hund eller en höna. Välj själv.
– Jaa, tänkte Anders, en hund näe fy fan det vill jag inte vara, en höna. ja varför inte, att vara med tuppen kanske inte är så dumt.
– Jag vill bli en höna!
Rätt var det var så upptäckte han att han låg i en hönsgård, fjäderprydd. Men jäklar vad det tröck i arslet, då han såg tuppen komma emot honom.
– Hej du måste vara den nya hönan, hur känns det?
– Hej! Hyfsat, men det trycker så in i helsicke i arslet.
– Ja, det är ägglossningen, du har aldrig fått ägg va?
– Näe, hur gör man?
– Kackla två gånger och sen klämmer du till, svarade tuppen snällt.
Anders kacklade två gånger och nöp till och ping och pang så låg ägget där. Wow, tänkte han, det här var ju hur läckert som helst. Han kacklade igen och nöp till, ett till ägg. Tredje gången han kacklade så hörde han en röst som skrek:
– Vakna för helvete, du håller på att skita ner hela sängen!!!

Ja jag kunde inte somna! Kände mig inte skitnödig men lik förbannat var det ett irriterande tryck i ”skrikan”. Två gånger studsade jag upp och rännde in på dass för att försöka trycka ut den där jävla ”valpnosen” som envetet tryckte på. Trött, förbannad och uppgiven stupade jag ner i sängen och fram på småtimmarna så verkade det som om ”märlan” dragit sig tillbaka. Det hela löste sig på bästa sätt i morse. En rejäl tarmtömning gjorde susen.

Så! Nu vet ni. Kanske inte det mest intressanta ni läst idag men det bjuder jag på!

IMG_20140302_080357

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

En kommentar till “Skitnödig!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.