Krafttag!

God morgon fränder!

Jag har gått och värkt hela veckan över en grej. Trötthet. Ja jag är trött. På kvällen. Efter klockan 19:30 är det ingen ide att ens försöka ingå några djupare diskussioner med mig. Efter detta klockslag vandrar jag i ett töcken. Röster sveper förbi. Enstaka ord fångas upp men begripliga meningar uteblir. Min hjärna äntrar ”koma”stadiet.

Annat är det på morgonen! Ta daa! Jag är irriterande pigg i ottan. Studsar upp som en möbelfjäder. Retar gallfeber på min omgivning med mitt goda humör. Hehe.

Vi håller på med en renovering här hemma som många av er vet. Tanken var att jag skulle pyssla lite på kvällarna efter jobbet. Men på grund av att jag knappt är kontaktbar efter Bollibompa så fungerar inte det. Till familjens stora förtret.

Nu är det helg och nu jävlar ska det jobbas! Köket ska få sig en ”facelift”. Nytt golv, nya tapeter och alla dörrar ska in. Det där med dörrarna är det nog Oskar som önskar mest. Stackaren har levt utan dörr ett par veckor nu och med tanke på att hans rum har förvandlats till en fritidsgård dom senaste dagarna så är en dörr prio ett!

Så nu när jag har fått min lilla stund med dator och kaffe så är det dags att sätta igång. Vi hörs!

wpid-img_20140816_091852_1.jpg

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

4 reaktioner till “Krafttag!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.