Hade en kul diskussion på lunchen

En kollega har nyss blivit pappa och naturligtvis kom blöjbyte på tal. Många av mina arbetskamrater har gårdar med djur. En bonne kläckte då ur sig att det luktar ju skit om småungar. Jag kunde naturligtvis inte hålla käft utan brast ut i ett gapflabb! Va faan! -Det luktar ju gott jämfört med dina grisar! Haha! Han tänkte nog inte på det.

#adesworld  

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

4 reaktioner till “Hade en kul diskussion på lunchen”

  1. Fast det är lustig hur man ser på skit. Jag och dom flesta som jag har träffat på tycker tex att det är mindre äckligt med djurskit än människoskit. kliver man i koskit så känns det inte så farligt men kliver man i människoskit då skulle det kännas väldigt äckligt. Och samma gäller olika människor. Det känns tex mycket mer äckligt med en vuxens skit än en bebis. Och många säger också att deras egnas barn skit känns mindre äckligt än andras.

    Men det handlar mycket om vad vi lär oss. För var dom inte så äcklade. Då tog dom ju skiten från dasset och slängde direkt på trädgårdslandet.

  2. Hehe, jag kan förstå hur han resonerade där. Djurskit är också enligt mig mer ok än människoskit. Inte för att man gillar nått av det, men jag rensar hellre min katts låda eller plockar upp efter en hund en torkar en unge i röven…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.