Det går framåt!

Oskars rum är så gott som klart. Hans älskade gitarrer kom slutligen upp på väggen. Jag hjälpte honom med första men det andra fästet fixade han helt själv. Jag tycker det är på tiden att han får känna lite på hur det är att borra i betong. Han börjar ju Bygg till hösten!

DSC_2420

Alfred fick eld i röven och satte igång med tapetrivning i hans blivande rum. Han är väl trött på att leva som en utstött familjemedlem som sover där det finns plats. Hehe. Jag räknar med att hans rum är klart för inflyttning i slutet på veckan.

DSC_2419

I morgon blir det en tur till tippen. Garaget är fullt med skit så det behövs tömmas. Alfred kommer att ”stjälpa” till. Övriga medlemmar av familjen jobbar:)

Med vänlig hälsning, Ade!

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.