Stolt farsa!

I dag kom ett mail från Mellansnigels lärare. På något sätt kniper det alltid till lite i magtrakten när det kommer mail från barnens lärare. Jag vet ju att jag inte har guds bästa barn och det hade inte varit första gången om mejlet handlade om trubbel.

Här kan ni läsa lärarens brev om min son!

Hej Fredrik!

Likväl som man meddelar föräldrar om någon behöver lite ”uppstyrning” hemifrån för ev dåligt uppträdande, tycker jag det är viktigt att meddela hem om det på ett särskilt
sätt uppmärksammats det omvända.

Jag har vid ett par tillfällen fått beröm för Alfreds uppträdande på bla fotbollsplanen, om det varit lite irritation mellan stridstupparna.

Idag var det en kollega som särskilt kom fram till mig och gav goda omdömen och Alfreds uppträdande. Exakt vad han gjort hann jag inte få redan på, men Alfred visade tydligen ett moget socialt beteende. Jag tog upp det i klassen då jag tycker det är viktigt att uppmärksamma goda föredömen. Alfred blev lite överraskad och var ”lyckligt ovetande” om vad han ställt till med:)

Men so what, sug nu på karamellen för det är han värd:)

Hälsningar
Kjell

Gissa om jag blev glad!

Underbar läsning om min son som inte alltid har haft det så lätt. Jag får ge cred till min sambo Maria som kämpar på med ordning och reda här hemma! Tack Maria! Jag älskar dig!

wpid-IMG_20140125_105813.jpg

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.