Mitt hem är min borg!

Jag är ingen husmänniska. I drygt 20 år har jag jobbat med att hjälpa människor med deras hus. Renoveringar, tillbyggen, fuktskador mm. Jag värderar min fritid högt och det är inget fritidsintresse att greja med ett hus. Jag gillar att fotografera, blogga och storma omkring på sociala medier. Jag är inte rastlös i själen. En lugn och trygg pappa som trivs på hemmaplan.

Jag och min familj bor perfekt enligt mina önskemål. En bostadsrätt. Då har vi möjligheten att greja. Flytta väggar, bygga uterum mm.

Vi har tillgång till bastu, solarium, styrketräning mm. Det finns en stor tvättstuga som även innehåller en stor mattvätt. Övernattningslägenhet finns att hyra för en symbolisk summa. Perfekt när långväga gäster är på besök. Allt inom föreningens område.

Skolan som mellansnigel går i och som lillsnigel börjar i till hösten ligger i anslutning till föreningen. Nära och bra!

Här kommer lite bilder från HSB Johannesberg i Vänersborg.

DSC_2061 DSC_2064 DSC_2066 DSC_2067 DSC_2068 DSC_2069 DSC_2071 DSC_2072 DSC_2073 DSC_2075 DSC_2078

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.