Frustrerande!

Ringde mellansnigel och undrade om han vill ha mat innan träningen. 

-Nää. Jag är i stan.

-Oki. Med vem då?

-Nån.

-Vem är nån?

-Någon bara.

-Men va faan! Säg vem det är! 

-Aa men nån bara!

-Varför vågar du inte säga det? Är det tjejer?

-Nä.

-Går han i din klass?

-Aa en av dom.

Jag lade ner. Fick ju inte fram ett ord ur avkomman! Jag känner att jag vill ha lite koll på hans umgänge. Är det så fel? Ska jag strunta i det och släppa han vind för våg? Han är 13. Det händer mycket i den åldern. Har ju faktiskt varit där själv!

Ska ta ett snack med gossen ikväll.

 

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

2 reaktioner till “Frustrerande!”

  1. Jag jobbade 4 år på en svensk språkig högstadie/gymnasie skola. När ugndomnarna ringde föräldrarna så sa de -åker med kaverin till..(kompis). Jag hörde aldrig att de nämnde nån namn!! Jag skulle å bli smått irrterad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.