Vässat pennan! #blogg100

Har suttit hela morgonen och skrivit på min bok. Är så sugen på att höra vad ni tycker. Men ni får hålla er till tåls. Det är en komplicerad historia och jag har ingen brådska. Tänk om skrivkrampen infinner sig om jag delar ett smakprov med er? Nä! Det får inte hända! Ni får vänta helt enkelt.

Att skriveriet är i gång känns väldigt bra. Just nu är det mest helheten som jag bryter ner i lite mindre delar. Fantasin flödar.

Jag har märkt att jag har lättare för att skriva med blyerts i ett block istället för i ett ordbehandlingsprogram. Ska det vara så, så får det bli så!

Har även dragit på mig en mancold. Lindrigt än så länge och jag hoppas att det stannar där. Jag tänker inte göra många knop idag iallafall.

Må väl!

IMG_20140312_094725

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

5 reaktioner till “Vässat pennan! #blogg100”

  1. Blyertspenna glider så skönt mot pappret. Hoppas du snart är frisk, men passa på att skriva när fantasin flödar! Väntar med spänning på resultatet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.