Vårstädning! #blogg100

God morgon!

Det blev ett litet spontant ”mellokalas” hos grannarna igår. Mycket trevligt! Det blev inte för mycket av det goda heller eftersom jag sitter här i skrivande stund och funderar på vad jag ska äta till frukost.

Om ett par timmar är det en cykeltur inplanerad. Kameran ska med för eventuell bildfångst. Turen kommer att gå till Brätte. En liten termos med kaffe ska med också.Om det blir några alster att posta återstår att se så håll ut! 😉

Annars är jag väldigt sugen på att röja i garaget. Vill få ordning på mina verktyg till den stundande ombyggnationen här hemma. En vägg ska flyttas för att skapa ett sovrum till mellansnigel. Ny ingång från köket till detta rum. Nya golv, målning och tapetsering, möbler och teknik. Det där med tekniken vill jag gärna återkomma till. Men det tar vi en annan gång.

Nu ska det ätas!

IMG_20140309_093842

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.