Händelselöst? #blogg100

Just nu verkar det vara en period av stiltje. Inga revolutionerande händelser i mitt liv som  triggar igång fantasin. Mitt bokprojekt maler på i skallen. Som vanligt. Det byggs upp en story sakta men säkert. Det är många bitar som ska falla på plats. Jag känner ingen press. Jag har resten av mitt liv på mig att föreviga orden i skrift. Ingen brådska.

Det är spännande att ha det framför sig.

Nu är det kväll. För många är det tidig afton. För andra är det snart läggdags. Jag tillhör dom andra. Efter klockan 20 är jag knappt kontaktbar. Till min sambos stora förtret. Hon har en något längre startsträcka än jag kan man säga.

Det är dags att ta farväl av denna dag och se fram emot Onsdagen. En ny dag i framtiden. Vem vet vilka spännande saker som finns att upptäcka i morgon?

Må väl mina vänner så hörs vi!

Bild 2014-03-04 kl. 20.50

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.