The little Santa family are in place!#christmas #holidays #tistheseason #TagsForLikes #holiday #winter #instagood #happyholidays #elves #lights #presents #gifts #gift #tree #decorations #ornaments #carols #santa #santaclaus #mrsclaus #photooftheday #love #xmas #red #green #christmastree #family #jolly #snow #merrychristmas

The little Santa family are in place!#christmas #holidays #tistheseason #TagsForLikes #holiday #winter #instagood #happyholidays #elves #lights #presents #gifts #gift #tree #decorations #ornaments #carols #santa #santaclaus #mrsclaus #photooftheday #love #xmas #red #green #christmastree #family #jolly #snow #merrychristmas
Posted by Instagrate to WordPress

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.