Här är videon som gör att det väger över för Iphone

Är det något att bry sig om eller kommer jag att ångra mig?

Embedded Link

Iphone 5s vs Nexus 5
Denna videon gjorde så att det väger över för iphone. Kameran är ju en väsentlig del i en enhet idag. Vidare undrar jag om själva byggkvaliteten. Iphone känns ju väldigt solid. Jag har inte hållit i en enda androidlur som kän…

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

15 reaktioner till “Här är videon som gör att det väger över för Iphone”

 1. Hade det inte var så många olika inställningar som man måste göra på i iPhone för att få samma funktioner som man får i Android så hade jag lätt bytt till en sådan idag.  Om det inte hade varit för det dåliga tangentbordet som tar död på hela telefonen för mig. Idag fyller jag i min mail och lösenord på ett ställe på iPhonen så måste jag göra det på minst två ställen.

 2. +Mikael Hamre
  Där ser man vad olika uppfattningar man har.
  Jag tycker ios är mycket mer lätthanterligt. När jag går in i inställningar på en android så blir jag mörkrädd. Det är ju nästan löjligt många inställningar.
  Vilka är det du måste göra för att få lika funktioner som i android?

 3. Det bero lite på vad du är ute efter. Men så fort du har satt upp kontot så är du klar i stort sätt. Då har du play och allt vad det innebär. Såg en bild som jag är på jakt efter nu så du kan se skillnaderna.

 4. Spotify för musik eller Google music Netflix och Drive kommer man väldigt långt på. Så långt att jag har slutat att använda en vanlig dator utan kör till 100% Chromebox och Chromebook.

 5. Jag ser heller ingen större anledning att använda iTunes längre. Inte när HBO, Netflix, spotify, Wimp osv osv finns.

  Men jag måste ändå säga att iTunes har blivit ljusår bättre sen jag första gången använde det. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.