Android.

God kväll på er!
Jag har tre gamla Androidtelefoner liggandes. Nu vill jag höra med er om det är någon av dessa som går att rota eller vad det heter?

Det är en wildfire, xperia och en gratia.

Inga supergrejjer men xperian är väl den som har bäst prestanda.
Vill ha en "ren" version utan massa skitappar som tillverkaren har lagt till och som inte går att radera.
Jag ser det som ett förberedande tills ett eventuellt byte till en Nexus till våren.

#android #adesworld

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

15 reaktioner till “Android.”

  1. Jag rekommenderar att du inte ta bort apparna som tillverkan ha lagt i som standard, då de kan bli systemfel. Lättast är att du kör en systemåterställning. Men sen så ha du säkert bilder i mobilen just de kan du koppla in en USB-kontakt i datorn & mobilen, så kan du tömma de som du ha lagt in t,ex bilder, videoklipp, musik. Sen kan du köra en systemåterställning både före eller efter spelar ingen roll.

  2. +Marcus Johansson Har aldrig märkt att det blir systemfel bara för att man inte har tillverkarens sunkiga appar, såvida man inte plockar bort rena drivrutiner förståss, men då är man rätt djupt inne i systemet.
    Flashar man ny rom som tex CM eller någon liknande så finns där ju inga av tillverkarens appar kvar och telefonerna funkar ofta betydligt bättre, särskilt de som har klent med minne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.