Nyss hemkommen från Sportson. Ny cykel beställd!

Det bidde den lite robustare modellen. Har länge spanat på just denna modell och den kommer att fylla mina behov på ett alldeles förträffligt sätt! Det tar ca 10 min att cykla in till stan från oss. Perfekt när man kanske bara vill käka en bit och kanske ta en öl. Jag kommer nog att bli mer aktiv med mina fotorundor också. (Hoppas jag hehe…)
1-2 veckors leverans! Blir en helt galen väntan.
Nu letar jag efter en schysst läderväska som ska hänga på pakethållaren. Har hittat en görläcker men priset gör att det nog blir en grym
50-årspresent!

Puss och kram till er alla!

#adesworld

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

31 reaktioner till “Nyss hemkommen från Sportson. Ny cykel beställd!”

 1. Vad trevligt, båda dessa saknar jag på min vardagscykel (som är min gamla MTB ombyggd). Har en stark LED-lampa istället men får hålla på med batteriladdning. Det märks väl inte ens något motstånd att du driver en lampa antar jag?

 2. Navdynamo, man kan räkna med att de man möter med tända lampor dagtid har navdynamo. Känns inte seciellt mycket när den är igång helt enkelt.

  Dubbdäck ä lite överreklamerat, bra mönstrade däck räcker ganska långt även på cykel. Dubbdäck hjälper dock, de gör de. Men tar man det bara lite försiktigt går det oftast bra.

 3. Funderar på något liknande när vi flyttar om ett år. Då blir det bara 5 minuter till jobbet 🙂

  Växelreglage Shimano® Nexus® 7 Vridreglage

  En Nexus är aldrig fel 😉

  Grattis med bra köp för resten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.