Fri som en fågel!

Sakta men säkert lyfter jag.
Som en ljummen ballong, nyss uppvärmd av gasolens låga. lättar jag från marken. Jag tittar uppåt. Molnen. Det är dit jag ska.

Jag har börjat mer seriöst att använda Google Drive i jobbet. Håller på med min första presentation av Monterat & Klart. Ett koncept som ska göra det enkelt för kunden och ge oss försäljning och byggaren arbete.

Enkelheten i Googles molnprogram gör att även en noob som jag, född med två stora händer klara det mesta. Jag har laddat upp prislistor som jag enkelt kan dela till kollegor och få fram på mobila enheter. Annars är jag låst till skrivbordet och den ofantligt krångliga Windowsdatorn.

Jag tror att detta är framtiden som ligger närmare än vad vi tror. Måste bara lära mig mer om kalkylark. Det är ju helt super!

Mvh Fredrik!

Google-Drive

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

En kommentar till “Fri som en fågel!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.