Jädrans sugen på en femma

Vad tror ni?
Ska ju byta i februari!!

#adesworld   #nexus   #android   #ios  

Nexus
Discover the new Nexus smartphone and tablets from Google.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

23 reaktioner till “Jädrans sugen på en femma”

  1. Samma här. Köpte en 4 i april, men har velat ha 4g ett bra tag. Vet inte riktigt hur jag ska motivera köpet av en 5:a nu bara… 4:an funkar liksom mer än utmärkt. Förutom 4g och usb-otg… Om 5:an har båda kanske jag måste… Gnnnmmmh.

  2. de rykten som finns talar för ett batteri på 2300mAh, vilket känns klent, när byggrunden G2 har 3000. Det som gör mig mer sugen på N5 än G2 är uppdateringstillgången, men litet batteri pajar det, så jag väntar på officiell info. 
    PS. Jag får inte klarhet i om N5 har plats för sd-kort…?

  3. +Gabriel Karlsson enligt ryktena verkar ju 32gb-modellen ha ett större batteri ja, men det låter inte troligt att tillverka (köpa?) 2 olika batterier till samma telefon… det skulle ju isf vara billigare att sätta samma batteri i 16gb-modellen och massproducera det batteriet för att få ner kostnaden.
    +Patrik Söderström nja. det finns miljarders skitfunktioner, men många av dem verkar vara till för att förlänga batteritiden, vilket också verkar funka… dock lär det bli ROM om jag skaffar en G2'a. Gillar CM skarpt (kanske blir det det på en eventuell N5'a också).

  4. +Markus Hallberg Samma argument borde funka för minnesstorleken också. Men för att den "stora" modellen ska verka prisvärd och "inte mycket dyrare" så gör de en mindre jättebillig som säljs med förlust, men säljer inte lika många av den, pga sämre specs.

  5. +Danne Johansson det är nandroids, vill gärna ha iaf ett par på telefonen om något går åt skogen. foton och film kopieras till g+, men i sämre upplösning. Flyttar originalen imellanåt, når jag behöver tömma. Att kunna knö i ett sdkort är rätt skönt, men inte ett måste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.