Sanningen!

Här kan alla mindre begåvade ”svennar” läsa vad som gäller för flyktingar och invandrare.
Om man tar bort skygglapparna som sitter för ögonen och stänger av kompressorn som pumpar in luft i röven som senare kommer ut i form av skitsnack så ser man sanningen.

Wake up!

20130910-201511.jpg

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

7 reaktioner till “Sanningen!”

 1. Vet att jag är sen in i debatten, men jag hoppas att barnbidrag och bostadsbidrag är inräknade i de pengarna. Annars blir jag nog SD:are 🙁
  Existens minimum i Sverige är nästan 3 800 kr, vilket jag har i månaden. Om nu flyktingarna får dubbelt så mycket är det något fel någonstans, men jag tror du räknat fel någonstans. Hoppas det iaf!

  1. Hehe. Bättre sent än aldrig! Väldigt roligt att du tar dig tid att svara här på bloggen.

   På den sista raden på bilden står det att en flykting har samma inkomst som en vanlig student -dvs 7-9 000:- efter skatt. Denna summa måste ju innefatta barnbidrag. Ifo räknar väl med allt som ramlar in på kontot när dom gör sina beräkningar?

   1. ja, lite läskigt är det faktiskt. Pensionärer har sämre inkomst. Har inte varit inne och kollat själv än, men nu blev jag nervös. Danmark hade ju gjort en miss där de som gick på Soc fick ut ungefär 12 000 Dkr efter skatt 😉 Betydligt mer än den genomsnittlige låginkomsttagaren.
    prenumererar på dig ju/ lite dåligt med tid bara 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.