Potemkin. En dödens riddare.

Hans namn är Potemkin. En stenhård riddare i massiv rustning. Tränad under hela sin uppväxt i The Ebon hold av dom bästa. Tränad för att leda kampen mot dom förrädiska och lömska Alliance. Han är en ”dödens riddare”.

Efter slaget vid Light’s Hope Chapel och nederlaget där sökte Potemkin sig till Orgrimmar, huvudstaden i Durotar och hemvisten för Orcerna och deras ledare Garrosh Hellscream. Bespottad, hånad och förnedrad ber han om Garrosh välsignelse.

Med löfte om att Potemkins namn ska eka i tusen år om han kan slutföra ett uppdrag på en avlägsen plats, långt bort från all ära och redlighet, skickas han i väg till Blasted Lands.

Ge hämnd och återfå respekt åt Orcerna men framför allt, vinn segrar i The Horde’s namn!

Nu står han där. ”Den mörka portalen” tornar upp sig framför honom. Ett gigantiskt monument över Alliance misslyckade försök att kämpa ner Orcerna en gång för alla. Bakom, på andra sidan ligger Outland. Bara spillror återstår av det än gång så vackra Draenor. Potemkin ska återställa ordningen. Han börjar med Hellfire Citadel.

Blasted Lands The  Dark Portal

 

Han har ett mål, ett syfte. Han ska ge avtryck i historieböckerna. Han ska vinna segrar och hans namn ska hedras i tusen år.

Resan börjar nu!

 

 

 

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.