World of warcraft. Finns det något bättre?

Sitter i soffan. Slösurfar medan en alltför uppspelt lillsnigel ligger i sin säng och tjatar om allt möjligt. Mellansnigel kollar på någon serie som gått i fyrahundraelva säsonger. Storsnigel spelar Wow med sitt gille. Dom kör en Classic 40-manna raid i Molten Core.

Minns tillbaka ett par år när jag själv sprang runt i dessa grottor och tempel. Underbart kul. Fantastiska och hänförande miljöer som ibland tog andan ur en.

Jag har provat många konsolspel men inget kommer i närheten av Wow. På något sätt känns det oändligt. Ständigt nya miljöer. Det finns alltid någon quest som du inte gjort och som leder dig till nya utmaningar.

Skyrim är väl det som påminner mest om Wow. Men vad tråkigt!!!! Alla grottor ser likadana ut. Känner mig som en guldfisk i en skål! Samma skit hela tiden.

Tacka vet jag Azeroth! En värld som känns oändlig! Om jag vill fiska lite så tänder jag en liten eld och går ner till strandkanten och slänger ut flötet. Med fisken kan jag senare tillaga en stärkande måltid eller kanske rent av sälja till en handlare. Jag kan också sälja den på auktion. Det finns en uppsjö av yrken som också det leder spelaren till platser man inte trodde fanns.

Det finns ett spelsätt för alla. Därför tilltalar det nog så många. Det kanske inte är den vackraste grafiken men det är ju ett spel i en fantasivärld! Det ska inte vara verklighetstroget.

Ska nog snylta på mellansnigels wowkonto och göra mig en Deathknight. Passar bra på Söndag när jag är barnledig och frugan jobbar hehe!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.