Ordning & reda!

Äntligen klar med garderoben!! Har alldeles för länge levt med devicen ”det som ingen ser, vet ingen om att det finns och ska för övrigt skita i” när det gäller min garderob. Så efter det senaste utbrottet för att jag inte hittar något att ta på mig så fick denna lediga onsdagsmorgon tillbringas med att försöka få någon sorts ordning på kaoset. Fick rensat ur en hel del och Storsnigel fick sig ett par nya tröjor som måste ha krympt i tvätten :).

Nu tänker jag sitta vid köksbordet, med en kopp kaffe och försöka lära mig den nya datorn. Vill gärna lära mig att göra proffsiga dokument. Typ personalscheman mm.

Japp det var det. Ha det gött så hörs vi!

20130814-113551.jpg

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

2 reaktioner till “Ordning & reda!”

    1. Gött! Tycker det är kul när man får respons på bloggen. Oftast så får jag kommentarerna i länkinlägget på G+ och Facebook. Varför kan inte folk kommentera när dom ändå är inne på bloggen? Märkligt.

En blogg är ingenting utan sina läsare! Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.