Piggelin på morran!

Har ju lite skrivprojekt som jag håller på med. Ideer som vill ut och skrivas ner. Med min hjärnkapacitet så är det ett måste att få det på pränt relativt fort. Går det för lång tid mellan idé och handling så står jag där som en byfåne, med pennan i hand och har ingen aning om varför.

Mitt största problem är att jag är så förbannat kvällstrött.

Tänk er själva, klockan ringer 04:00 på morgonen. Ni går upp direkt! Hasar er ut till toaletten, sätter er på muggen för att göra nr 2. Ljuset från energilampan ökar och börjar bränna i ögonen. Ni släcker. Överkroppen stöttas upp av armarna som i sin tur vilar på benen, strax ovanför knäna. Ni kommer att ha fina röda märken där. Ni blundar. Ni känner hur kroppen skriker efter sängen. -Sängen för faan!! Va i helvete gör jag uppe nu?

Precis så som ni känner er just då, när tröttheten är på väg att vinna över förnuftet, så känner jag mig på kvällen. Efter kl 20 fungerar min hjärna precis som era gör kl 04. Därför får jag inget gjort på kvällen. Morgonen är mycket bättre för mig. Men då är det så många måsten. Dagis, jobb mm.

Ska försöka ta mig mer tid på lediga dagar. Kanske gå upp lite tidigare för att få skrivit ner dom där idéerna. Är ju ledig Ons-Tors.

Vi får se! Nä nu måste jag panikväcka sniglarna!

God morgon!

2013-05-27 - 1

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.