Bakslag!

Idag har jag bestämt mig.
Det går inte.
Kan vara det största bakslaget i mitt liv. Det är i full klass med när jag som tidig tonåring demonstrerade en karatespark inför klasskamraterna och bröt foten.
Likt en saltad mördarsnigel kröp jag från skolan, hem till pojkrummets trygga vrå och grät.
Skamsen.
Rädd.

Inte riktigt samma känsla i dag men nära.
Jag får ge upp mina planer på att springa göteborgsvarvet.
Återhämtningen tar för lång tid.
Även om jag släpar mig fram som en kommunal vaktmästare så får jag ont i vänster ben. Jag tror att det är benhinnan.
Hindrad från att ta ett enda löpsteg på nästan två veckor efter varje pass så har jag inte fått den träning som jag behöver.
Det är en otrolig förlust för mig för jag älskar verkligen att springa.
Å andra sidan så känner jag att "det va då helvete oxå! Hur svårt ska det va" och blir än mer taggad att ta reda på vad som är fel och "komma igen".

Nu sätter jag som mål att kunna löpa utan stappla runt som en gammal pirat med träben efter varje pass.

Väl mött i spåren!

#adesvarld

Bakslag! Idag har jag bestämt mig. Det går inte. Kan vara det största bakslaget i mitt liv. Det är i full klass med när jag som tidig tonåring demonstrerade en karatespark inför klasskamraterna och bröt foten. Likt en saltad mördarsnigel kröp jag från skolan, hem till pojkrummets trygga vrå och grät. Skamsen. Rädd. Inte riktigt samma känsla i dag men nära. Jag får ge upp mina planer på att springa göteborgsvarvet. Återhämtningen tar för lång tid. Även om jag släpar mig fram som en kommunal vaktmästare så får jag ont i vänster ben. Jag tror att det är benhinnan. Hindrad från att ta ett enda löpsteg på nästan två veckor efter varje pass så har jag inte fått den träning som jag behöver. Det är en otrolig förlust för mig för jag älskar verkligen att springa. Å andra sidan så känner jag att ”det va då helvete oxå! Hur svårt ska det va” och blir än mer taggad att ta reda på vad som är fel och ”komma igen”. Nu sätter jag som mål att kunna löpa utan stappla runt som en gammal pirat med träben efter varje pass. Väl mött i spåren! #adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

8 reaktioner till “Bakslag!”

  1. Vet inte ifall jag är hemma då. Har lite planer på att åka till Småland igen över jul men om det inte blir av så är jag på. Kan visserligen åka över dagen. Vi kolla och ser helt enkelt.

  2. Ja det är inte kul att springa långlopp med smärtor. Bättre att satsa på kortare lopp så som Sylvesterloppet och MIdnattsloppet för att komma igång ordentligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.