Nyklippt!

För andra gången i år har jag vandrat runt på ägorna, svettandes och med den härliga kvällssolen i ögonen.
En ljummen bris smekte mitt blonda hårsvall som likt ett sädesfält böjde sig för vinden.
Nio minuter med handjagaren gjorde den ack så mossprydda gräsmattan grannarna gröna av avund.
I morgon ger jag mig faan på att deras luggslitna arealer ser ut som nyansade kollobarn.

Det återstår att se.

Go kväll mina vänner!

#adesvarld

Nyklippt! För andra gången i år har jag vandrat runt på ägorna, svettandes och med den härliga kvällssolen i ögonen. En ljummen bris smekte mitt blonda hårsvall som likt ett sädesfält böjde sig för vinden. Nio minuter med handjagaren gjorde den ack så mossprydda gräsmattan grannarna gröna av avund. I morgon ger jag mig faan på att deras luggslitna arealer ser ut som nyansade kollobarn. Det återstår att se. Go kväll mina vänner! #adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

9 reaktioner till “Nyklippt!”

  1. Jag såg på Öland en som hade en, hans gräsmatta var 1*1 meter. Klart du ska ha en! Du har ju personalrabbat också väl? Hyr kan hon neka dig både roboten och urinoaren?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.