Jävla katt till att vara morgonpigg!

När jag för en gång skull känner att jag kan ta en rejäl sovmorgon så är katten från helvetet igång. Vatten, ut, in, vatten, ut, in, mat, vatten!!!!
Släng ut han säger ni. Japp! Om vi hade bott i en ljudisolerad bunker.
Katten vet vilka fönstbleck han ska hoppa upp på för att kunna göra sig hörd på bästa sätt.

Jaja. Nu är jag uppe. Lite grinigare än vanligt men med lite kaffe så är det nog frid och fröjd snart.
God morgon på er!

#adesvarld

Jävla katt till att vara morgonpigg! När jag för en gång skull känner att jag kan ta en rejäl sovmorgon så är katten från helvetet igång. Vatten, ut, in, vatten, ut, in, mat, vatten!!!! Släng ut han säger ni. Japp! Om vi hade bott i en ljudisolerad bunker. Katten vet vilka fönstbleck han ska hoppa upp på för att kunna göra sig hörd på bästa sätt. Jaja. Nu är jag uppe. Lite grinigare än vanligt men med lite kaffe så är det nog frid och fröjd snart. God morgon på er! #adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

21 reaktioner till “Jävla katt till att vara morgonpigg!”

  1. Skapa en sovplats för katten ute, en plats där den känner sig trygg. Kanske fungerar. Kanske den lägger sig där en stund istället för att sitta på bläcket och yla…

  2. Godmorgon jaså du har också en morgonpigg katt. Jag vaknade av något som satt på mig, andades i mitt ansikte och lät som en hel maskin. Hedda 🙂 upp ge henne mat, Hedda fick morgonfnatt sprang några varv runt lägenheten. Nu sover hon det lilla spöket

  3. Blir förbannad bara av att läsa om eländet. Hemma har vi tre stycken skadedjur och det är alltid tamigfan alltid nån av dom som håller på och stör. 24/7. Funderar också på hur mycket dom små kräken har förstört för under alla år. Sönderklösta saker, piss på mina kläder som det bara är att slänga. Jag tror att kärleken mellan mig och katterna är ganska ömsesidig!
    God morgon 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.