Ibland blir man stolt som f-n!

Efter en fika med goda grannar så fortsatte äventyret.
Min gode vän "irakiern" skulle klippa till mig. Han tar 150 spänn för en klipp!! Lätt att jag väljer hans lilla dropinsalong istället för tidsbokning och 370 riksdaler för samma frilla!

Nåväl.
Stövlar till lillsnigel inhandlades. Diverse hygienprodukter likaså.
På en tvärgata till huvudstråket tittade vi in i en liten butik med barnkläder. Jättefina kläder!
Vi gick runt och kikade. Ahaa!! På ett litet ställ hängde det klänningar med matchande koftor. 70% rabatt!! Vi slår till!!
Väl framme i kassan tittade damen på lillsnigel med ett leende. Hon böjde sig fram och sa: -Vilket vackert hår du har. Vilken härlig färg!
Om du vill, och om du får för pappa så vill jag att du ska gå modell för mina kläder.

Vips! Så har man en liten modell i familjen! :))
Damen i butiken fick vårat telefonnummer. Hon ska höra av sig när nästa visning äger rum.

Jag sträckte lite extra på mig och försökte avlägsna det där fåniga flinet när vi gick ut. Stolt farsa!! :))

#adesvarld

Ibland blir man stolt som f-n! Efter en fika med goda grannar så fortsatte äventyret. Min gode vän ”irakiern” skulle klippa till mig. Han tar 150 spänn för en klipp!! Lätt att jag väljer hans lilla dropinsalong istället för tidsbokning och 370 riksdaler för samma frilla! Nåväl. Stövlar till lillsnigel inhandlades. Diverse hygienprodukter likaså. På en tvärgata till huvudstråket tittade vi in i en liten butik med barnkläder. Jättefina kläder! Vi gick runt och kikade. Ahaa!! På ett litet ställ hängde det klänningar med matchande koftor. 70% rabatt!! Vi slår till!! Väl framme i kassan tittade damen på lillsnigel med ett leende. Hon böjde sig fram och sa: -Vilket vackert hår du har. Vilken härlig färg! Om du vill, och om du får för pappa så vill jag att du ska gå modell för mina kläder. Vips! Så har man en liten modell i familjen! :)) Damen i butiken fick vårat telefonnummer. Hon ska höra av sig när nästa visning äger rum. Jag sträckte lite extra på mig och försökte avlägsna det där fåniga flinet när vi gick ut. Stolt farsa!! :)) #adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

19 reaktioner till “Ibland blir man stolt som f-n!”

  1. Hur kul som helst, klart du ska vara mallig, det är en av de bästa fördelarna med att vara förälder ju, man får ju inte vara mallig på egna meriter, lite därför man skaffar barn väl? Eller har jag tänkt fel nu? 😛

  2. Åh, så gulligt och va roligt! Du ska veta att hon fick kommentarer om sitt vackra hår redan som liten, ja i alla fall mindre än nu. Stolt farmor är jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.