Ibland blir det galet!

Mellansnigel: -Pappa? Vilken musikstil var det på 80-talet?

Jag: -Antingen så var man hårdrockare eller syntare. Du vet, jag är ju född på 70-talet och……
-70-talet?? Mehh!! Det är ju typ 200 år sen!!!

Hehe!! Ja vad ska man säga?? Han har ett "svalebo" i hövvet den gossen!

#adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

28 reaktioner till “Ibland blir det galet!”

  1. Stackars Affe! Kanske ett ugglebo? Jag minns när du tvingade mig att lyssna på din musik, Freddan! Det är jag glad för idag. Känner mig lite som en ”rockfarmor” gun’s and Roses hade vi bägge som favorit, minns du?

  2. Kusinen som är född 1980 fick idag höra av sina klasskamrater typ 21år gamla att det var sött att hon och hennes man kunde ha dejtkväll när de var så gamla och hade barn och allt… Själv är jag född 75, tror de skulle skratta om jag skulle berätta för dem att så gör jag och sambon också. Man är förjävla gammal nu 🙂 och jag var syntare på lågstadiet sedan på mellanstadiet så var hypen över och man lyssnade på allt 🙂

  3. Händer att jag spelar gamla techno/dance/eurotechno-hits för 16-åringen och säger att det är farfarn till musiken hon lyssnar på idag 🙂 nu råkar jag och hon dessutom ha en del gemensam musiksmak inom musiken idag 🙂

  4. Genrerna blev nog lite missvisande i inlägget ovan, vete katten vad genrerna egentligen hette då, men typ twentyfourseven, 2Unlimited, L.A Style, Technotronic och såna goingar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.