Max påstår att dom har Sveriges godaste hamburgare.

En ren jävla lögn!!!!

#adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

32 reaktioner till “Max påstår att dom har Sveriges godaste hamburgare.”

  1. Mina söner påstår att jag gör världens bästa mamburgare. 😉
    Det är ju en partisk fråga helt klart.
    Jag gillar Max och Burger King någon enstaka gång men har svårt för McDonalds hamburgare.

  2. Du gör världens godaste hamburgare! Har ju ätit dom! Mac Donalds är skit, Max är bra! Burger King bäst om man nu ska äta burgare ute. Ni skulle bara veta hur det går till i dom köken. Jag vet! Har jobbat där! Freddans burgare är bäst! Sen kommer mina som jag kopierat av Freddan. Fredrik! Det finns en weberpress att köpa, större i omfång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.