Framtid som bonde!

Mellansnigel har bestämt sig. Han ska bli polis när han blir stor.

Vi har väl alla fått den frågan av någon lärare.
Häromsistens var det så dags för mellansnigel och hans ca 30 klasskamrater.
Frågan gick runt bland alla 12-åringar. Två stycken vill bli poliser. En av dom är mellansnigel.
En tredje ska bli astrolog.

Resten vill bli bönder!!!

Mellansnigel bor ca 12 kilometer från Vänersborg med sin mamma. Ett samhälle där 240 och 740 är det fräckaste man kan köra omkring i.
Tänk att man kan åka 20 år tillbaka i tiden genom att bara förflytta sig drygt en mil ut bland gärden och ladugårdar.

Inget fel på bönder! Absolut inte! Tycker bara det är intressant hur omgivningen påverkar våra barn.

#adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

7 reaktioner till “Framtid som bonde!”

  1. Pilot ville jag bli på lågstadiet. På mellanstadiet hade jag bytt till advokat. Det hade jag nog trivts bättre som än som pilot. Men att vara prostituerad är inte så dumt heller, så det blev ju bra ändå. Bonde, däremot, fanns aldrig på kartan (trots att jag växte upp rätt så lantligt).

  2. Själv ville jag gifta mig med en bonde när jag var i den åldern. Önskade bli balettdansös eftersom all min fritid gick till att dansa. Blev ju nästan det också, slutade på Storan i Göteborg när jag insåg att jag inte hade rätta motivationen när jag blev äldre. Tur att storsnigel vill bli snickare. Då blir det ju lite variation på yrkena i familjen. Du räknar ut hur mycket virke det behövs, Oskar snickrar, Affe håller reda på er alla och Maria och Liv pysslar om er när ni är utarbetade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.