Det drar ihop sig!

Imorgon börjar på mitt nya jobb. Ett jobb som jag velat ha dom senaste tre åren.
Äntligen kom chansen och jag tog den.
Säljare/byggrådgivare på XL-Bygg i Mellerud.
Spännande med nya arbetsuppgifter.
Hoppas jag har lite säljartalang. Rådgivningen klarar jag nog efter 20 år som snickare.
Håll tummarna!

#adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

29 reaktioner till “Det drar ihop sig!”

  1. Jag tror att många ser på säljare som antingen tröttsamma typer som antastar en per telefon eller utanför köpcenter med "frågan" om vilket mobilabonnemang man använder.. eller som en Will Smith i "Persuit of happiness".

    Jag tycker sälj är intressant (har aldrig och kommer aldrig att ägna mig åt det) eftersom det kräver en förmåga att bli omtyckt och en förmåga att övertala. En säljare har ett mycket brett spektrum att arbeta i.. från att sälja idéer till produkter. Och – om han är en bra säljare – inse att han säljer drömmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.