Efter våldsamma rubriker i pressen och klass 2 varningar som skrämt upp medborgarna…

Efter våldsamma rubriker i pressen och klass 2 varningar som skrämt upp medborgarna som vallfärdade till handelsbodarna för att bunkra konserver och lysfotogen så är det på sin plats med ett minnesmärke över den fruktansvärda snöstormen!

#adesvarld

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

25 reaktioner till “Efter våldsamma rubriker i pressen och klass 2 varningar som skrämt upp medborgarna…”

  1. Och nu är det vitt vitt vitt i Lund, men nu när blåsten lagt sig så kan man väl ändå inte prata om snörstorm, så liiiite snuvad på den känner man sig allt hahaha.. Hur ser det ut hos dig? Fortfarande så där lite vitt puder :)?

  2. Jo, hos mig vräkte det ner nyss, liiite mer normalt nu – men nu var det ju inte till Lund du skulle 🙂 Och hahaha.. jag har svårt att mäta med något annat än skånemått 🙂 men jag tror det är rätt snöigt även för andra, fast vi slapp värsta stormen. Kolla på klippet jag länkar till ovan, fast så blev det inte i Lund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.