Gillar tanken med att fota proffsigt med telefonen som enda verktyg.

Helst utan redigering i någon app.
Kan man ta riktigt fina bilder utan att trolla i någon app?

#adesvarld #iphoto #iphone

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

13 reaktioner till “Gillar tanken med att fota proffsigt med telefonen som enda verktyg.”

  1. Ja det kan man..det flesta bilderna man tar med mobilen bli bra. Dagens mobil kameror är ju i klass med en mindre kompakt kamera.
    Men jag är väl nojjig..vill ju helst vattenmärka mina bilder som läggs ut ^^

  2. Att äga en system kamera för min del skulle vara som att köpa en iPod..en pryl bland andra jätte fiffiga grejor på hyllan i garaget..jag tar bilder dagligen med min mobil! Sen att nån skulle sno en bild av mig vilken ära det skulle vara! 🙂 Den dagen att få nån bild på fotopapper har nog farit förbi för mig..de bilderna som min mobil producerar är roligast att se på min 40 tums TV!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.