20 reaktioner till “I "Dagens fråga"!”

  1. Ja det är rätt konstigt egentligen. Men jag upplever sverige som extremt fb-lojalt. Det är egentligen ingen jag känner som känner till/använder g+. Men man har ju lärt känna störtsköna människor här istället. 🙂

  2. Ett problem är ju också att FB får gratisreklam via många radioprogram vilket definitivt inte ligger i Sveriges Radios uppdrag: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3113&artikel=1971435. I vissa program blir programledaren nervös när t.ex. en inringande person nämner ett företagsnamn för att i nästa mening själva, ogenerat och ensidigt ge reklam för FB, gå in på vår Facebooksida osv!!. Borde nog anmälas till Granskningsnämnden.

  3. Hittar ingen omröstning? Mängden gratisreklam som FB får från ICA till Sveriges Radio är beklämmande. Ica gör så klart som de vill men SR är ju vi alla liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.