Mörrn!

När jag läste detta så tänker jag på alla dom miljontals män i Sverige som verkligen är MÄN! Som älskar sin partner, barn hund mm och som aldrig ens funderar på att orsaka någon illa. Tänker på alla dessa miljoner män och då blir jag stolt över att vara man!

Embedded Link

Jag har helt tappat lusten att vara man
Härmed anmäler jag mig för ett mentalt könsbyte. Jag har nämligen tappat lusten att vara man. Det känns ungefär lika attraktivt som att vara dinosaurie, silverfisk eller idiot. Ja, ni förstår ju vad d…

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

10 reaktioner till “Mörrn!”

  1. God morgon

    Det känns som att du har ungefär samma tankegång som jag hade på ett seminarium om hedersvåld – jag tyckte man skulle vända definitionen till att det betyder våld på hedern (när man slår en kvinna)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.