Somliga straffar gud direkt!

Plötsligt händer det! En önskan uppfylls. En ond önskan om att det ska gå åt helvete för en viss person.

Vi har aldrig träffats. Jag har bara sett dig två gånger. Första gången jag träffade på dig, en kepsprydd snorunge med körkort, färskt så plasten inte svalnat var när du försökte klättra in i skåpet på min buss med din sletna Saab och din omkörning som gick lite väl fort. Att du nästan prejade mig av vägen när du svängde in igen kan jag förlåta. Du är fortfarande i tron att det är en trampebil du kör.

Nästa möte skedde ca 20 sekunder senare. Efter din vårdslösa omkörning tömde jag mitt ordförråd på svordomar och viftade med ett visst finger. Jag bad till högre makter att "straffa den jäveln"!

Jag vinkade åt dig när jag sakta körde förbi. Du satt i bilen med telefonen mot örat. Kanske ringde du till din mamma. Ja det är inte lätt att förklara varför du kört in i bilen framför så den i sin tur tryckte till den framför den.

Tur jag har öron. Annars hade mungiporna gått runt huvudet på mig!

#adesvärld  

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

6 reaktioner till “Somliga straffar gud direkt!”

  1. Har en kompis som blev omkört vårdslös under en resa mellan Öland och Skåne: den första smachade ett rådjur, den andra blev utsatt för "ofrivillig laserterapi"

    Behöver jag nämna att kompisen fick ett brett leende på läpparna?

  2. För övrig har jag också klippt ett rådjur en gång. Det vill jag inte göra om. Var på väg hem från en spelning en tidig morgon, precis vid den tiden när man vet att de är ute och rör på sig. Ser ett rådjur på vägen på en raksträcka med bra sikt, så jag saktar ned rejält, låter rådjuret passera och ska sedan passera bakom det. Då kommer ungen upp ur diket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.